AB Enstitüsü e-Bülten 2021

2.Sayı

Avrupa Birliği Enstitüsü'nün ikinci e-Bülten sayısında İletişim Fakültesi Yeni Medya ve İletişim Lisans Programı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aslı Tunç ile İletişim Araçları ve Dijitalleşme üzerine sohbet ettik. Ufuk2020 RESPOND "Avrupa ve Ötesinde Kitlesel Göç Olgusunun Çok Katmanlı Yönetişimi" projesinin Aralık 2020'de açıklanan sonuçlarını bulacağınız bu yeni sayıda ayrıca bir diğer Ufuk2020 projesi olan MATILDE "Avrupa’nın Kırsal ve Dağlık Bölgelerinde Entegrasyon ve Yerel Kalkınmayı Artırmada Göçün Etki Değerlendirmesi"nin Bursa özelinde gerçekleştirilen araştırmasının ilk raporuna da erişebilirsiniz. Geçtiğimiz aylarda bitirdiğimiz Kış dönemi webinar serilerini, A-Nest işbirliğinde gerçekleştirdiğimiz Avrupa Çalışmaları Öğrenci Konferansını ve gelecek aylardaki etkinliklerimizi de bulabileceğiniz yeni sayımızı keyifle okumanızı dileriz. 

 

AB Enstitüsü Ekibi

 

Geri bildirimleriniz bizi mutlu edecektir! europe@bilgi.edu.tr adresine yorum, görüş ve AB Enstitüsü mail grubuna üyelik için yazabilirsiniz. 

 

facebook ile ilgili görsel sonucuBILGI.EuropeanInstitute twitter ile ilgili görsel sonucuBILGI_European instagram icon ile ilgili görsel sonucuBilgi_European Ä°lgili resim BilgiEuropeanInstitute  signature_225296931 Linkedin