Gelecek Etkinliklerimiz

-           Aralık'20 ve Ocak'21 ayı webinarları

-           Avrupa Çalışmaları: Türkiye, AB ve Ötesine İlişkin Perspektifler Lisansüstü Öğrenci Konferansı, 25 Şubat 2021.

İstanbul Bilgi Üniversitesi AB Enstitüsü, Akademik AB Çalışmaları Ağı (A-NEST) işbirliğinde Avrupa Çalışmaları üzerine 25 Şubat 2021 tarihinde çevrimiçi bir Öğrenci Konferansı düzenliyor.

Avrupa Çalışmaları, Uluslararası İlişkiler, Siyaset, Göç, Sosyoloji, Antropoloji, Tarih, Coğrafya, Kültürel Çalışmalar, Hukuk ve Miras Çalışmaları alanlarında eğitim gören Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencilerini AB-Türkiye İlişkileri, Avrupa Çalışmaları ve Avrupa Entegrasyonu ile ilgili konularda bildirilerin sunulacağı çevrimiçi konferansta öğrenciler Akademik Uzmanlarla tartışma sonrası geri bildirimler alacaklar.

Kabul edilen bildirilerin özetleri ayrıca AB Enstitüsü’nün web sitesinde, bir ISBN numarasıyla PDF formatında çevrimiçi olarak yayınlanacaktır.

Son başvuru tarihi 15 Aralık 2020.

-           DAAD Bilgilendirme Toplantısı: Almanya'da Doktora ve Araştırma Bursları, 21 Aralık 2020