İstanbul Bilgi Üniversitesi AB Enstitüsü, Akademik AB Çalışmaları Ağı (A-NEST) işbirliğinde Avrupa Çalışmaları üzerine çevrimiçi bir Öğrenci Konferansı düzenliyor

İstanbul Bilgi Üniversitesi Avrupa Birliği Enstitüsü ve Akademik AB Çalışmaları Türkiye Ağı (A-NEST) olarak Avrupa Çalışmaları, Uluslararası İlişkiler, Siyaset, Göç, Sosyoloji, Antropoloji, Tarih, Coğrafya, Kültürel Çalışmalar, Hukuk ve Miras Çalışmaları alanlarında eğitim gören Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencilerini AB-Türkiye İlişkileri, Avrupa Çalışmaları ve Avrupa Entegrasyonu ile ilgili konularda İngilizce veya Türkçe akademik bildiri önerilerini sunmaya davet ediyoruz.

Seçilen bildiriler, İstanbul Bilgi Üniversitesi AB Enstitüsü tarafından A-NEST işbirliğinde düzenlenen çevrimiçi bir konferansta sunulacak ve ardından diğer öğrenciler ve Akademik Uzmanlarla bir tartışma yapılacak ve geri bildirimler verilecektir.

Kabul edilen bildirilerin özetleri ayrıca AB Enstitüsü’nün web sitesinde, bir ISBN numarasıyla PDF formatında çevrimiçi olarak yayınlanacaktır.

Tebliğ Önerileri

PDF formatındaki tebliğ önerinizi (en fazla 500 kelime) ve kısa özgeçmişinizi Didem Balatlıoğulları’na (didem.balatliogullari@bilgi.edu.tr) e-posta ile gönderebilirsiniz.

Tebliğlerin tam metni şunları içermelidir:

• Başlığı, yazarın adını, derecesini ve iletişim bilgilerini gösteren bir kapak sayfası
  • Tam metinden önce kısa bir özet ve anahtar kelimeler (maksimum 250 kelime)
  • Bildirimlerin tam metni kaynakça dahil 6000 kelime olmalıdır (2 cm kenar boşluğu, 1.5 hücre aralığı, 12 punto, Times New Roman)

Önemli Tarihler

Tebliğ önerilerinin son teslim tarihi: 15 Aralık 2020