Çevrimiçi Lisansüstü Öğrenci Konferansı:

"Güncel Tehditler ve Fırsatlar Karşısında Avrupa Birliği ve Türkiye"

BİLGİ Avrupa Çalışmaları Mükemmeliyet Alanı, Avrupa Birliği Enstitüsü Jean Monnet Mükemmeliyet Merkezi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü iş birliğiyle 9 Mayıs 2022 tarihinde Avrupa Birliği ve Türkiye’yi konu alan ve Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencilerinin katılımını amaçlayan çevrimiçi bir Konferans gerçekleştirecek.

İstanbul Bilgi Üniversitesi, BİLGİ Avrupa Çalışmaları Mükemmeliyet Alanı, Avrupa Birliği Enstitüsü Jean Monnet Mükemmeliyet Merkezi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü ortaklığıyla Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencilerini Avrupa Birliği’nin politika alanları (çevre, ekoloji, gümrük birliği, hukuk, kültür, göç vs.), AB’nin günümüzde karşılaştığı tehditler ve fırsatlar, Türkiye – AB ilişkiler ile ilgili konularda Türkçe akademik bildiri önerilerini sunmaya davet ediyor.

Seçilen bildiriler İstanbul Bilgi Üniversitesi, BİLGİ Avrupa Çalışmaları Mükemmeliyet Alanı, Avrupa Birliği Enstitüsü Jean Monnet Mükemmeliyet Merkezi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü tarafından düzenlenen çevrimiçi bir konferansta sunulacak ve ardından diğer öğrenciler ve Akademik Uzmanlarla bir tartışma yapılacak ve geri bildirimler verilecektir. Kabul edilen bildirilerin özetleri ayrıca AB Enstitüsü’nün web sitesinde ISBN numarasıyla PDF formatında yayınlanacaktır.

Konferansla ilgili detaylı bilgi almak için tıklayınız!