"Güncel Tehditler ve Fırsatlar Karşısında Avrupa Birliği ve Türkiye" Lisansüstü Öğrenci Konferansı

9 MAYIS AVRUPA GÜNÜ

Çevrimiçi (Zoom)

 

BİLGİ Avrupa Çalışmaları Mükemmeliyet Alanı ve Avrupa Birliği Enstitüsü Jean Monnet Mükemmeliyet Merkezi ortaklığıyla 9 Mayıs Avrupa Günü kapsamında Çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek olan Güncel Tehditler ve Fırsatlar Karşısında Avrupa Birliği ve Türkiye Lisansüstü Öğrenci Konferansının Bildiri Özeti Kitabı ve Konferans Programı web sitemizde yayınlanmıştır.

Konferansımız, AB Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ayhan Kaya, Vekil Rektörümüz Sayın Prof. Dr. M.N. Alpaslan Parlakçı ve Hukuk Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Pınar Artıran'ın konuşmaları ile başlayacak olup, T.C. Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Sayın Büyükelçi Faruk Kaymakcı'nın teşrifleri ve konuşmasıyla devam edecektir. Sayın Büyükelçi Faruk Kaymakcı'nın konferans katılımcılarından gelen soruları yanıtlayacağı bir soru-cevap bölümünün ardından konferansın ilk oturumu başlayacaktır. 

Konferans Zoom üzerinden gerçekleştirilecektir ve katılımcıların kayıt olmaları gerekmektedir. Buradan kayıt olabilirsiniz. Konferans akışımızı aşağıda görebilirsiniz.

 

Saygılarımızla,

Avrupa Çalışmaları Mükemmeliyet Alanı Üyeleri