AB Enstitüsü e-Bülten 2021

3.Sayı

Avrupa Birliği Enstitüsü üçüncü e-Bülten'i için yine dolu bir içerik hazırladık. Bu sayıdaki özel söyleşiyi için İletişim Fakültesi Yeni Medya ve İletişim Lisans Programı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erkan Saka ile Sosyal Medya'nın dünü, bugünü ve geleceği üzerine sohbet ettik. Ufuk 2020 (MATILDE) Avrupa’nın Kırsal ve Dağlık Bölgelerinde Entegrasyon ve Yerel Kalkınmayı Artırmada Göçün Etki Değerlendirmesi projesinin "Ücra Yerlerin Rönesansı" isimli Manifestosunu, yine aynı projenin gerçekleştirdiği Fotoğraf yarışması duyurusunu bulabileceğiniz bu sayıda ayrıca Bilim Akademisi işbirliği ile gerçekleştirdiğimiz ve yoğun ilgi gören "Genç Akademisyenler Soruyor, Bilim Akademisi Üyeleri Yanıtlıyor" Webinar serisi ve Alman Akademik Değişim Serivisi (DAAD) ortaklığı ile yapılan "Avrupa BİLGİ Akademisi" ile ilgili haberleri bulabileceksiniz. 9 Mayıs Avrupa Günü için AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut ve Başkan Yardımcısı Elçi Eleftheria Pertzinidiou ile Türkiye'de Avrupa Çalışmaları Akademik Ağı üyesi isimlerden aldığımız Avrupa Günü mesajları da yine bu sayıda! Yaz dönemine girerken sizlere okuma önerisi olarak ERC Prime Youth Projesinin Blog'unu paylaşmak isteriz. Göç, radikallaşme ve İslamofobizm konuları üzerine bir çok  İngilizce yazısı olan Blog sizleri hem düşündürecek hem de güncel yaklaşımlar ile ilgili bilgilendirecek.  

 

İyi bir yaz dönemi olması dileğiyle!

AB Enstitüsü Ekibi

 

Geri bildirimleriniz bizi mutlu edecektir! europe@bilgi.edu.tr adresine yorum, görüş ve AB Enstitüsü mail grubuna üyelik için yazabilirsiniz. 

 

facebook ile ilgili görsel sonucuBILGI.EuropeanInstitute twitter ile ilgili görsel sonucuBILGI_European instagram icon ile ilgili görsel sonucuBilgi_European Ä°lgili resim BilgiEuropeanInstitute