Avrupa Koleji Master Burs Programı'nı kazanan adaylar belli oldu

Avrupa Birliği lisans programı ve Ekonomi lisans programı çift ana dal mezunu öğrencimiz Berker Dingiloğlu, College of Europe'da AB, Uluslararası İlişkiler ve Diplomasi Çalışmaları dalında bir yıllık burslu Master yapmaya hak kazandı.

Avrupa Birliği Genel Sekreterliği'nin Türkiye’nin Avrupa Birliği üyelik sürecinde, iyi donanımlı AB uzmanları ve geleceğin Türk Avrokratlarını yetiştirmek amacıyla başlatmış olduğu “Avrupa Koleji Master Burs Programı”nı kazanan adaylar belli oldu.

Avrupa Birliği Genel Sekreterliği koordinasyonunda, kamu, sivil toplum kuruluşları ve özel sektörün desteğiyle söz konusu burs programı kapsamında 2010-2011 öğretim yılı için 14 adet burs olanağı sağlandı. Bu program kapsamında, Avrupa Birliği lisans programı ve Ekonomi lisans programi çift ana dal mezunu öğrencimiz Berker Dingiloğlu AB Uluslararası İlişkiler ve Diplomasi Çalışmaları dalında College of Europe'da bir yıllık burslu Master yapmaya hak kazandı.

BİLGİ AB Enstitüsü, öğrencimizi tebrik eder ve başarılarının devamını diler.