Avrupa Birliği Sertifika Programı Kayıtları Başladı!

Bilgi Üniversitesi AB Sertifika Programı, 27 Kasım 2010-5 Şubat 2011 tarihleri arasında gerçekleşecektir.

Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerinin yoğunlaşması, farklı disiplinlerden gelen birçok kişinin profesyonel yaşamına etkide bulunacak çeşitli AB politika alanları hakkında bilgilendirilmesini gerektirmektedir. Bu kapsamda İstanbul Bilgi Üniversitesi Avrupa Birliği Enstitüsü'nün düzenlediği Avrupa Birliği Sertifika Programı, AB Rekabet Hukuku'ndan AB araştırma fonlarına geniş bir alanı kapsamaktadır. Program 10 hafta sürmektedir.

Son başvuru tarihi: 24 Kasım 2010





Sınav tarihi: 6 Şubat 2011

PROGRAM İÇERİĞİ
Avrupa Birliği Sertifika Programı, kamu sektörü ve özel sektörde çalışan ve/veya çalışmayı amaçlayan kişilere AB alanında uzmanlık gerektiren konularda doğrudan temel ve pratik bilgi aktarmayı amaçlamaktadır. Programın bitimini takiben yapılacak yazılı sınavda başarılı olan katılımcılara, programı başarıyla tamamladıklarına dair bir sertifika verilecektir. Program, 20 konuşmacının farklı konularda yapacağı üçer saatlik sunumlardan oluşacaktır. Öğrenim dili Türkçe'dir.

PROGRAM ÜCRETİ
Program ücreti 1.000 YTL'dir. Öğrenciler, devlet memurları ve İstanbul Bilgi Üniversitesi mezunlarına %50 indirim yapılmaktadır. Kredi kartı ile tek çekim ya da iki taksit ile ödeme imkânı vardır (Garanti Bankası, Türkiye İş Bankası, Denizbank, Akbank, HSBC, Şekerbank, TEB ve Finansbank'ın kredi kartları geçerlidir).

PROGRAM SÜRESİ
10 hafta sürecek olan programda dersler, Cumartesi günleri 10.30-13.30 ve 14.30-17.30 saatleri arasında Dolapdere Kampüsü'nde gerçekleşecektir. Sınav, 6 Şubat 2011 (Pazar) tarihinde yapılacaktır.