Jean Monnet Mükemmeliyet Merkezi Projesi "Okulda Avrupa Değerleri" Final Etkinliği

Jean Monnet Mükemmeliyet Merkezi projesi "Okulda Avrupa Değerleri" final konferansını Şişli Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Etkinlik, akademisyenleri, öğretmenleri, öğrencileri, aileleri, eğitimcileri, uzmanları ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü temsilcilerini ve Şişli Belediye Başkanını bir araya getirdi.

Final konferansı akademisyen ve AB üzerine çalışan uzmanları İlkokul, Ortaöğretim ve Lise öğretmen ve öğrencilerinin Şişli ve Beyoğlu bölgelerinde gerçekleşen ve üç senede 3600'den fazla öğrenciye ulaşan "AB Gemisi" seminerleri üzerine birlikte tartışma olanağı sundu.

"Okulda Avrupa Değerleri" projesinin sonuç ve çıktılarını paylaştıktan sonra Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ve AB Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ayhan Kaya seminerlere katılan ve Şişli Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Brüksel gezisine katılan öğrencilere serifikalarını verdiler.